Drob din ficat de pasare

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2013 | 6086 vizualizari

 

.....nu imi asum acest drob,decat in privinta pozei ....este facut de soacra mea deci munca este a ei!....a in spatele dropului se vad cozonacii care au fost facuti de inaltare!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de pasare,
  • 1l de lapte,
  • 8 oua+1 de uns,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de marar,
  • o legatura de patrunjel,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • unt de uns tava(vas),
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pasare:

Ficatul se pune la fier in lapte ,bineinteles dupa ce a fost spalat.

Cat fierbe ficatul ,se curata ceapa ,se spala si apoi se taie marunt punandu-se apoi la calit cat sa se inmoaie. ficatul fert se scoate din lapte ,se lasa la racit si apoi seda pe masina.

Ceapa se amesteca cu ficatul gata tocat,impreuna cu mararul si patrunjelul.

La final se adauga usturoiul,ouale batute,sare si piper dupa gust amestecand pana se incorporeaza toate.

Se unge o tava (in cazul meu un vas termorezistent rotund inalt) si adauga compozitia obtinuta ungandu-se la final cu ou.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos si se serveste rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

usturoiul ii da gust foarte bun drobului de pasare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficăței de pui cu ciuperci