Drob de pui cu ciuperci

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 11743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 piepti de pui potriviti ca marime
  • 350 gr ciuperci proaspete
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • 3 oua, un ou batut pentru uns
  • doua trei linguri ulei
  • sare
  • piper dupa gust
  • o foaie mare de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ciuperci:

Tocam pieptul de pui prin masina impreuna cu ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul.

Pe foc mic intr-o tigaie in putin ulei sotam ceapa si ciupercutele maxim zece minute, lasam la racit si apoi dam prin masina de tocat. Amestecam cu compozitia de carne.

Adaugam ouale batute in compozitie, potrivim de sare si piper .

Ungem o tava cu putin ulei asezam foaia de placinta si punem compozitia de drob. O invelim in foaie. Ungem cu ou batut. Dam la cuptor pana se rumeneste ( in jur de 50-60 de minute).

E gata cand sta ferm si e rumenit frumos.

Servim cu placere...

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute