Drob de porc

de stefy_a in Porc, 30 Noi 2018 | 10549 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

Ingrediente (pentru 2 droburi):

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g rinichi de porc
  • 1 kg ficat de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 4 oua fierte
  • 4 oua crude
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • sare si piepr dupa gust
  • pentru uns: o lingura faina si 3 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de porc:

Rinichii si ficatul se spala si se pun la fiert.

Separat se fierbe si pulpa de porc, taiata cuburi.

Ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca si se caleste in 3 linguri ulei.

Maruntaiele impreuna cu carnea se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu patrunjelul tocat si cu cele 4 oua crude.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza.

Compozitia se imparte in doua parti.

In fiecare tava, tapetata cu hartie de copt, se pune cate jumatate de compozitie, pe mijloc se pun felii de oua (sau jumatati de oua, dar atunci veti avea nevoie de circa 6 oua fierte), iar apoi se pune, in fiecare tava, restul de compozitie care acopera bucatile de oua.

Dintr-o lingura de faina si 3 de smantana se face un amestec cu care se unge fiecare drob.

Droburile se coc, in cuptorul preincalzit, la 160 de grade C, timp de 50-60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotoroage - racituri din Banat