Drob de ied

de Veronica22 in Oaie, 1 Apr 2018 | 7926 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • Organele de ied
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intersavor de Legume
  • 1/2 lingurita piper
  • 5 oua crude
  • 3 oua fierte
  • prapurul de la ied
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Organele de ied se fierb in apa cu sare dupa gust. Cand sunt fierte, se scot din zeama si se lasa sa se raceasca. Eu am tocat foarte marunt toate organele.

Ceapa,usturoiul si restul verdeturilor se toaca marunt si se adauga peste organele taiate. Condimentam si adaugam ouale crude pe care le amestecam bine.
Asezam intr-o  tava pentru chec prapurul, jumatate din compozitie, ouale fierte si apoi restul de compozitie. Acoperim cu prapurul lasat peste margini.

Inlaturam surplusul daca este cazul si dam la cuptor 20-30 min la foc rapid pana se rumeneste deasupra.
Cand a fost copt, l-am lasat sa se racesca si apoi l-am rasturnat din tava si, daca vrem, putem inlatura pojghita de prapur sau o putem lasa.

TIPS-URI

1


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel (foarte frageda)