Drob de ied

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 3967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • organe de la un ied
  • 0.500 g carne ied
  • 5 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Organele de ied le  spalam bine bine dupa care le punem la fiert si tot aici adaugam si bucata de carne.

Dupa ce s-au fiart lasam organele sa se scurga bine de apa dupa care le dam prin masina de tocat sau le taiem cubulete (eu prefer sa le dau prin masina de tocat-asa imi plac).

Curatam ceapa ,o spalam si o taiem ...la fel procedam si cu usturoiul,mararul si patrunjelul.

Toate verdeturile le punem intr-o tigaie cu ulei bine incins ,le calim dupa care amestecam cu carnea si organele tocate.Adaugam si sare ,pipier si cimbru dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei,eu am facut in dry cooker.

Dupa  45-50 min  dupa ce este gata scoatem tava si lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit este gata pt servit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]