Drob de ciuperci

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 7632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ardei/gogosar murat
  • 50 ml. ulei( de masline, de preferat)
  • patrunjel verde
  • 4 oua intregi
  • 150 g cascaval
  • 3 lg faina
  • 2 lg smantana
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

se caleste ceapa in ulei cu ciupercile taiate marunt si se dau la rece apoi.

separat se amesteca galbenusurile cu smantana, gogosarul, patrunjelul taiat marunt, se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu compozitia de ciuperci rece.se adauga faina,

albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia de mai sus invartind usor.

se incalzeste cuptorul la 200 gr si se coace compozitia la foc potrivit timp de 30 min

pofta buna!

grija mare la foc...eu l-am scapat cam mare si s-a prins prea tare deasupra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]