Drob

de madi_marin in Oaie, 14 Apr 2012 | 8896 vizualizari

 

Nu există Sărbătoare de Paşte fără drob. Vă ofer reţeta mea simplă şi delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • organe de miel sau ied(fără rinichi)
  • 1 kg ficat de porc
  • 8 ouă
  • 3 linguri cu făină
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 2 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 plic condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Organele se spală  şi se pun la fiert. Se spumează de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacă la cuţit în cubuleţe mărunte. La fel şi verdeţurile. Se amestecă totul cu ouăle bătute, făina, condimentul, sare şi piper. Se omogenizează bine şi se pune compoziţia în forme de chec sau cozonac tapetate cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit 30-35 de minute. Se taie a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel facut de bunicute