Drob

de madi_marin in Oaie, 14 Apr 2012 | 9062 vizualizari

 

Nu există Sărbătoare de Paşte fără drob. Vă ofer reţeta mea simplă şi delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • organe de miel sau ied(fără rinichi)
  • 1 kg ficat de porc
  • 8 ouă
  • 3 linguri cu făină
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 2 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 plic condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Organele se spală  şi se pun la fiert. Se spumează de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacă la cuţit în cubuleţe mărunte. La fel şi verdeţurile. Se amestecă totul cu ouăle bătute, făina, condimentul, sare şi piper. Se omogenizează bine şi se pune compoziţia în forme de chec sau cozonac tapetate cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit 30-35 de minute. Se taie a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de ied