Drob

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 27784 vizualizari

 

Intodeauna inainte de a intra in post imi place sa pregatesc sambata mancaruri festive.Printre ciorbita, sarmale si tort mi-a fost pofta de drob.....am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1kg ficat porc
  • 500g carne porc grasa
  • 2 cepe uscate
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana mare usturoi
  • 12 oua
  • 4 linguri pesmet
  • cascaval ras 400g
  • sare,piper
  • ulei
  • 4 bucati cabanos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Se pune la fiert ficatul si ceafa fara sa adaugi sare.Cand a fiert si s-a racit se da prin masina de tocat.Se pune la calit ceapa in ulei se adauga carnea si ficatul tocat,apoi usturoiul pisat marunt.Se opreste focul si se pune ceapa verde,mararul si patrunjelul,4 oua,pesmet,sare si piper.se amesteca toate si se aseaza in tava in felul urmator:se pune pe fundul unei tavi(unsa cu ulei si tapetata cu faina) un strat din compozitie se pune apoi un strat de cascaval ras iar putina compozitie de drob.Se pune apoi doi carnati cabanos pe marginea tavii si cele 4 oua fierte pe mijloc si iar compozitie de drob.Au iesit doua tavi de drob.Deasupra se pune ou batut amestecat cu cascaval.Se da la cuptor la foc potrivit 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]