DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST

de mimmi in Mancaruri de post, 21 Mar 2019 | 2499 vizualizari

 

Retete de post creative.

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchini
  • 150 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 g ardei rosu/gogosar
  • 1 morcov mare
  • sare, piper
  • 1 lingurita ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST:

Taiem dovleceii in doua, pe lungime.

Ii scobim cu o lingurita si ii condimentam cu putina sare si piper.

Calim intr-o tigaie ciupercile, ceapa, usturoiul, gogosarul, 50 g miez de dovlecel  taiate marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.

Le calim pana se inmoaie si condimentam dupa gust cu sare, piper si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

Umplem dovleceii cu aceasta compozitie si ii asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam dovleceii la cuptor pana incep sa se rumeneasca iar dovlecelul este gatit.

Noi am servit cu un sos de iaurt, mustar, otet si miere.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (4)

Panacris 1

22.03.2019, 09:49

dantes 1

25.03.2019, 10:34

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci aromate