Dovlecel umplut

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 7637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 morcovi
  • cascaval
  • branza telemea
  • 200 g carne afumata
  • 3 fire patrunjel
  • sare
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut:

se spala dovleceii, apoi se taie in 2 pe lung si se scoate miezul

se curata ceapa, se taie marunt, se caleste putin, se adauga morcovul curatat si taiat felii, rosiile taiate, carnea afumata taiata bucati, sucul de rosii, miezul de la dovlecei, patrunjel, sare, busuioc si se lasa sa fiarba impreuna putin

se umplu dovleceii cu compozitie si se aseaza intr-o tava. Se adauga branza rasa, se acopera cu folie de aluminiu  si se da la cuptor cca 15 minute. Se scoate folia de aluminiu si se  adauga cascavalul. Se da din nou la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor