Dovlecel pane-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 10074 vizualizari

 

noua ne plac la nebunie............poti manca ca pe seminte ca tot nu te saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • faina alba 4-5 linguri
  • apa minerala 1 pahar sau lapte de soia
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane-post:

Se curata dovlecei de coaja si se taie rondele nu foarte groase ,se sareaza se pipereaza apoi se trec faina amestecata cu apa minerala(lapte de soia) si putina sare dupa care se prajesc in ulei bine incins

Se servesc cu o garnituta de orez sau ................la o vorba cu pritenii,sau un meci de fotbal............

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu cartofi