Dovlecel pane cu parmezan

de lilik in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2011 | 6766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet circa 200gr
  • parmezan ras 100 gr
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu parmezan:

Spalam dovlecelul si il taiem felii subtiri.

Amestecam pesmetul cu parmezan,sare,piper,patrunjelul tocat marunt si usturoiul dat pe razatoarea mica.batem ouale cu sare si piper.

Luam cate o feliuta de dovlecel si o trecem prin faina ,prin ou apoi prin compozitia cu pesmet,asa pt fiecare felie in parte,dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie sa lase uleiul in exces. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]