Dovlecel copt la cuptor

de bahna_violeta in Mancaruri de post, 4 Noi 2012 | 4222 vizualizari

 

Am folosit un dovlecel din acela alb.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • scortisoara
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel copt la cuptor:

Spalam si curatam dovlecelul de miez,il taiem si-l punem in tava, asezonam cu zahar si scortisoara si lasam la cuptor pana se coce bine,nu masi stiu cat exact l-am lasat la cuptor:d....il puteti servi asa sau pasat pentru o placinta cu dovlecel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Criss 1

06.11.2012, 13:31

E singurul mod in care manac dovleacul. Altfel nu-mi place nici in placinte nici in prajituri.

RoXx 1

06.11.2012, 16:15

bunatatea copilariei mele excelent

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rosii si dovlecei umpluti - Gemista