Dovlecei umpluti la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 4617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel mare
  • 1/2 ardei gras
  • cateva ciuperci champignon
  • un morcov
  • 1/4 telina
  • marar
  • leustean
  • sare
  • Garam Masala
  • urda
  • rosii pasate
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la cuptor:

Dovlecelul se taie pe jumatate, pe lungime, si se scobeste miezul cu o lingurita. Morcovul se rade, la fel si telina, sau se maruntesc in robot impreuna cu ardeiul gras, mararul, leusteanul si usturoiul. Acest amestec se caleste in putin ulei, se adauga apoi ciupercile taiate marunt si miezul de dovlecel tocat. Se lasa pe foc mic 7-8 minute, pana scade apa, apoi se stinge focul, se adauga urda si putin sos de rosii.

Se condimenteaza si se umple fiecare jumatate de dovlecel cu acest amestec.

Se da la cuptor, la 190 de grade, pentru 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez,branza si cascaval