Dovlecei umpluti

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 4956 vizualizari

Dovlecei umpluti

 

Dovlecei pane cu toti am mancat...dar umpluti...hmmm...trebuie incercati:)

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei, 
  • o ceasca de orez, 
  • un morcov, 
  • o ceapa,
  •  3 linguri bulion, 
  • 2 linguri ulei, 
  • 1 legatura de marar, 
  • o lingurita de pesmet, 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem jumatati. Apoi, ii scobim . Calim in putin ulei ceapa si morcovul, apoi adaugam orezul, miezul de la dovleceii scobiti si acoperim totul cu 3 cesti de apa. Apoi, adaugam o lingurita de pesmet, marar, sare si piper. Tinem umplutura pe foc cam 25 minute, pana se umfla orezul. Apoi, umplem dovleceii, ii asezam intr-o tava unsa cu ulei, o bagam la cuptor pana se rumenesc, apoi turnam peste ei sosul de rosii si mai lasam la cuptor inca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]