Dovlecei sote cu carne de pui

de Rahela Velicu in Pui, 2 Mai 2017 | 4288 vizualizari

 

O reteta de dovlecei cu legume si carne de pui foarte gustosi. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/dovlecei-sote-cu-carne-de-pui/

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de care doriti
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • patrunjel verde si marar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei sote cu carne de pui:

Mai intai, punem carnea de pui la prajit, in ulei incins.  

Intr-o tigaie incapatoare, punem 50 ml ulei si adaugam ceapa si ardeiul taiate julienne, morcovul si ceapa verde, taiate rondele si 2 graunti de usturoi tocat marunt. Restul de usturoi il pasam si il lasam deoparte.

Lasam 10-15  minute legumele pe foc, dupa care adaugam dovleceii taiati rodele subtiri. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust, acoperim cu un capac si lasam inca 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.

La final, adaugam carnea prajita si restul de usturoi pasat si presaram verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Carnea se poate face uscata la cuptor si se adauga la sfarsit, peste legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sote cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui