Dovlecei pane

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2014 | 9013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • un ou
  • 5 linguri faina
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano
  • 3 linguri lapte dulce
  • o cescuta mica ulei ( 50 ml-70ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul de spala, se curata  coaja ( la cel crud nu este nevoie, dar eu am facut acest lucru), se taie rondele, se pune la scurs.  Se aseaza rondelele intr-un bol si se da cu sare, piper dupa gust. In farfurii separate am pus faina amestecata cu putin oregano si intr-alta oul batut bine ( optional sare) cu lapte dulce. 

Am purces cum se procedeaza: am luat fiecare rondea, am dat-o prin faina-ou-faina. Intre timp  am pus o tigaie cu ulei la incins, cand acesta s-a incins bine adaugam rondelele. Lasam cate un minute ( maximum) pe fiecare parte si le scoatem pe hartie absorbanta. Am servit cu smantana si usturoi.

TIPS-URI

1

Am lasat pe foc rondelele atat cat la mijloc dovlecelul sa-si pastreze sin proprietatile sale

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:05

Imi plac mult

anca_rm 1

21.07.2014, 09:26

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane