Dovlecei pane

de gelu in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 4489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg dovlecel (3 bucati )
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei,sare,piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Doveceii se curata,se spala si se taie felii de cca 1 cm,se da un praf de sare si se lasa la scurs cca 20 min.Ouale se bat cu sare si piper.Dovleceii se dau prin faina, apoi prin ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se consuma cu mujdei de usturoi
.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

25.07.2011, 14:59

Dovlecei cu mujdei Ce bunatateee!

Lau 1

25.07.2011, 15:16

bun

mihaelaM 1

25.07.2011, 15:48

imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]