Dovlecei pane

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 8063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • sare,piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Se curata dovleceii de coaja,se taie felii si se pun intr-un vas in straturi presarati cu sare.Se lasa 15-20 de min .Dupa aceea se scurg de apa.Intr-un castron se bate 2 oua cu sare ,piper si busuioc,se adauga faina alba pana se obtine un aluat ca de clatite mai gros.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie,se ia felia de dovlecel se da prin aluat si apoi se pune la prajit intorcandu-se pe ambele parti pana devine aurie.Se scot pe servetele absorbante sa se scurga de ulei.Se servesc calde sau reci cu sos de usturoi si smanatana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]