Dovlecei cu branza pane

de adela1981 in Mancaruri de legume, 16 Aug 2012 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 50 gr faina alba
  • 50 gr branza de oi
  • sare, piper negru
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza pane:

Dovlecelul se curata si se taie rondele de 2-3 mm grosime ( se poate taia si mai gros ). Ouale se bat cu apa minerala si un praf de sare. Adaugam faina, apoi branza rasa si patrunjelul tocat. Dovlecei se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei. Intr-o tigaie se incinge uleiul. Dovlecei se trec prin compozitia de oua, si se prajesc in uleiul incins, pana ce devin aurii. Se scot pe un servet de hartie , pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Se servesc calzi sau reci, alaturi de o salata de sezon.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si dovlecei pane