Dovlecei cu branza pane

de adela1981 in Mancaruri de legume, 16 Aug 2012 | 5568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 50 gr faina alba
  • 50 gr branza de oi
  • sare, piper negru
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza pane:

Dovlecelul se curata si se taie rondele de 2-3 mm grosime ( se poate taia si mai gros ). Ouale se bat cu apa minerala si un praf de sare. Adaugam faina, apoi branza rasa si patrunjelul tocat. Dovlecei se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei. Intr-o tigaie se incinge uleiul. Dovlecei se trec prin compozitia de oua, si se prajesc in uleiul incins, pana ce devin aurii. Se scot pe un servet de hartie , pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Se servesc calzi sau reci, alaturi de o salata de sezon.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]