Dovlecei crocanti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2012 | 3455 vizualizari

 

Dovlecelul nu a fost niciodata mai bun...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 250 ml. iaurt
  • 50 ml. ulei
  • pesmet
  • 50-70 gr. branza de capra (uscata/mai tare)
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Dovleceii se curata, se taie bastonase, se presara cu sare si ii lasam 5-10 minute (pentru a scoate apa din ei). 

Pesmetul se amesteca cu branza de capra razuita fin. Uleiul se incorporeaza in iaurt.

Dovleceii se sterg cu un servet, ii piperam si ii punem pe rand in iaurt apoi in pesmet cu branza. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Timp de coacere 30-35 minute. Dupa 15 minute se vor intoarce.

Mod de servire: calde sau reci cu sos de usturoi.

Sosul de usturoi: maioneza, usturoi pisat si putina apa.

Multumiri pentru reteta: Diamond Loves Cuisine, Alina, Laura Adamache

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti cu susan la cuptor