Dovlecei conservati in saramura

de lili in Conserve, 1 Aug 2011 | 8131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei conservati in saramura:

Se iau dovlecei li se taie coditele, se spala,se curata, se oparesc in apa cu putina sare timp de 3—5 min, dupa care se racesc imediat cu apa rece.

Dovleceii astfel pregatiti se pun in borcane, peste ei se toarna saramura (la 1 I de apa 20 g sare), dupa care borcanele se leaga cu celofan si apoi se sterilizeaza 30 min.



 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei conservati in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

aziz 1

02.08.2011, 17:05

Mitinita 1

13.08.2011, 17:10

idee buna...cum se folosesc,la mancaruri sau ca si muratura?

lili 1

28.08.2011, 16:20

Mitinita raspund mai tarziu, scuze dar nu am avut timp sa intru pe net...se folosesc la mancare...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]