Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 3990 vizualizari

 

Buhuuuhuuu, sa fiu si eu in trend ;) O noua reteta cu dovleac ;) Bunăăă, bunăăă! ;) Spor și poftă bună! Până am scris rețeta TataZmeu, a devorat decorul ;) Întreb e bun, răsuns, mda, așa și așa ;) Concluzia finală o vedeți în foto ;) :))) 

 

INGREDIENTE

  • Dovleac micuț 2 bucăți,
  • Smântână 6 linguri,
  • Bacon cca. 250 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Mozzarella cca. 200 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot:

Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior.

Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se amestecă cu smântâna, mozzarella tăiată cuburi.

Se asezonează de sare și piper, apoi se umplu dovlecii, se presară cașcaval ras și se lasă la copt, în vasul de ceramic, tapetat cu foaie de pergament, al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și se setează timpul de gătire de 3 ore.

 

Spor și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci