Dovleac copt cu migdale si miere

de Oana in Dulciuri, 14 Oct 2012 | 4332 vizualizari

 

Arome de toamna!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • o lingurita scortisoara
  • 100 g migdale
  • 2 linguri cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu migdale si miere:

Dovleacul se taie in bucati patrate si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se presara cu scortisoara si se coace in cuptor pana devine moale.

Se scoate tava din cuptor si se presara peste dovleac migdalele sfaramate. Se stropeste cu miere si se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu migdale si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac la cuptor (ludaie)