Dovleac copt asezonat cu seminte de susan

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2015 | 4689 vizualizari

 

De sezon;) Și tare bunnn, eu l-am ocolit mulți ani, dar anul ăsta am redescoperit dovleacul ;) O bunatate, dulce sau sărat e la fel de bun ;) Spor și poftă bună! >:D

 

INGREDIENTE

  • Dovleac pentru copt cc. 2000 g,
  • Sare iodată,
  • Piper proasăt măcinat,
  • Cimbru uscat,
  • Semințe de susan,
  • Ulei de măsline .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt asezonat cu seminte de susan:

Dovleacul se taie în două, se curăță de semințe și nervuri, apoi se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 60 de minute la 200 grade.

După ce s-a copt, se curăță de coajă, apoi se feliază, se asezonează de sare, piper, cimbru, semințe de susan și ulei de măsline, apoi se pune din nou la copt ptr cca. 20 de minute la 250 g;) Se servește ca atare ;) cald sau rece ;) Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt asezonat cu seminte de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

26.10.2015, 13:35

o bunatate

Panacris 1

26.10.2015, 18:40

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

mirela0911 1

27.10.2015, 12:58

Mie îmi place simplu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pane-uri de ciuperci umplute