Dovleac copt

de Bunica in Dulciuri, 3 Dec 2014 | 5035 vizualizari

 

Cum imi ramasese o jumatate de dovleac m-am gandit sa-l bag la cuptor cu zahar si scortisoara.Ce sa va spun?A iesit o bunatate! Un desert de post usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovleac
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spala dovleacul si cu ajutorul unei linguri carata-l de seminte.

jumatatee de dovleac taie-l in doua.

Presara pe fiecare jumatate cate o lingura zahar si 1/2 lingurita scortisoara.

Pune-l in tava si da tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 40-50 minute.

Cand este bine rumenit scoatem tava din cuptor si-l lasam sa se raceasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac "placintar" la cuptor