Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella

de VanessaAli in Torturi, 7 Mai 2017 | 2742 vizualizari

 

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, iata o noua varianta delicioasa de tiramisu incercata in acest weekend. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 g piscoturi
  • 500 ml cafea
  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca
  • 2 galbenusuri
  • 20 trufe cu cappucino
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella:

Tiramisu reţetă originală

Pregatim cafeaua din timp si o lasam la racit.

Intre timp, preparam crema: mixam frisca, apoi incorporam mascarpone si galbenusurile. Trufele le macinam in robotul de bucatarie si turnam in crema cca. trei sferturi. Amestecam bine.

Incepem sa asamblam tiramisu: punem cafeaua intr-un bol, suficient de lung, intr-un strat de 2 cm; luam fiecare piscot si il dam repede prin cafea, apoi il asezam in tava. Repetam cu 1/2 din piscoturi, completand la nevoie cu cafea.

Intindem peste piscoturi mai mult de 1/2 din crema. Acoperim cu restul de piscoturi, inmuiate si ele in cafea. Turnam restul de crema si nivelam. Presaram pe deasupra restul de 1/4 din trufele macinate.

Dam la frigider, pentru cateva ore sau preferabil peste noapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.05.2017, 21:17

Suna foarte bine. O bucatica, de la rece, este super buna acum!

VanessaAli 1

10.05.2017, 10:58

Din pacate nu a mai ramas Georgi, a trecut repede, dar se face foarte rapid, poti veni la o felie!

Aletta 1

10.05.2017, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visine