Desert tarta cu ciocolata si banane

de Lau in Dulciuri, 3 Mai 2020 | 2087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • Umplutura
  • 300 ml smantana de tara
  • 70 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 banane
  • Decor
  • fructe
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu ciocolata si banane:

Aluatul dezghetat de cu seara in frigider il intindem putin si il asezam in tava unsa cu unt,intepam cu furculita si dam  la cuptorul incalzit cca 15 min la 200 grade.

Intr-un ibric adaugam smantana si o punem pe foc,(avem grija sa nu fiarba )pana ce se infierbanta bine.

Adaugam ciocolata rupta bucati,amestecam pana ce se omogenizeaza.

Untul la temperatura camerei il taiem cuburi si il adaugam peste smantana cate un cub amestecand continuu pana ce se omogenizeaza(nu adaugam alt cub de unt pana ce nu sa omogenizat primul)

Adaugam bananele pisate bine si omogenizam.

Adaugam crema calduta  peste aluatul racit si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Eu am decorat cu fructe  si nuca prajita tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu inimă de bezea şi ciocolată