Stiti ca-mi place acest desert !
Merele sunt rase si gatite in compot .
Am folosit un aluat foietaj cumparat, il puteti face de casa daca aveti timp.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/strudel-cu-mere-nuci-si-fistic.html
Se curata merele si se dau pe razatoarea cea mare.
Gatiti merele rase cu untul, zaharul si scortisoara timp de 15 minute.
Trebuie ca compozitia sa nu fie prea lichida.
Lasati sa se raceasca. Scoateti batonul de scortisoara.
Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi daca este rotund.
Taiati-l in 2 fasii egale.
Puneti merele racite in lungime in mijlocul fiecarei fasii. Puneti deasupra fisticul si nuca.
Formati un rulou lung din fiecare banda. Puneti-le pe o hartie de copt sau din silicon (partea neteda si frumoasa in sus).
Coaceti la cuptorul incins la 200 °C timp de 25 de minute.
Lasati sa se raceasca si decorati cu zahar pudra.