Desert spuma cu cafea

de cristina1985 in Dulciuri, 27 Dec 2018 | 3212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 lg Inka sau cafea
  • 1 lg-ta cacao
  • 3 lg amidon
  • 120 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • Ornat:
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma cu cafea:

Se amesteca cacaua, Inka sau cafea, amidonul si zaharul cu putin lapte. Restul (de lapte) se pune la fiert impreuna cu amestecul de cacao .Se fierbe pana se ingroasa, amestecand tot timpul. Inchideti focul si presarati zahar pudra (pentru a nu face pojghita). Lasati la racit.

Se bate frisca si se amesteca cu crema racita, usor cu miscari de jos in sus. Se trece printr- o sita (cu  care cerneti faina ), pentru a fi cat mai fina si a scapa de cocoloase.

Se pune in pahare si se tin la frigider cateva ore. Ornati cu cacao.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiți din făină integrală, semințe de in și banane - de post