Reteta am luat-o de la jamila cuisine. Ma bucur tare mult de retetele ei.
Glazura am facut-o altfel, deoarece nu aveam in casa ce trebuia, dar tot a iesit super gustoasa :)
Pentru blat :
Pentru glazura :
Blat : In bolul unui mixer, punem zaharul si untul, praful de sare si esenta de vanilie si le mixam bine pana devine cremos. Apoi adaugam ouale pe rand si mixam la viteza mica. La urma, adaugam treptat, faina si lapte alternativ, in timp ce mixam la viteza mica, apoi adaugam praful de copt .
Punem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o vom da la cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 50 minute.
Dupa ce s-a racit complet o taiem in cubulete.
Glazura: Am pus laptele intr-o cratita cu coada pe foc. Cand s-a incalzit putin, am adaugat untul taiat cubulete si restul ingredientelor si le-am lasat sa se omogenizeze bine, amestecand din cand in cand cu un tel.
Dupa ce s-a racit putin glazura, am luat un cub de prajitura, l-am dat repede prin glazura, apoi prin nuca de cocos.
Sunt foarte bune. Merita incercate :)
1
se taie prima data marginile, apoi prajitura in cubulete.