O prajitura cu fructe de sezon, fara gluten si low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/06/prajitura-rastturnata-cu-rubarba-si.html
Curățați tulpinile de rubarbă și tăiați-le în bucăți mici.
Se încălzește untul într-o tigaie cu 3 linguri de îndulcitor.
Adăugați rubarba, amestecați și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați căpșunile tăiate, vanilia, amestecați și gătiți împreună timp de 5 minute.
Lasati sa se raceasca. Bateți ouăle cu 2 linguri de îndulcitor, timp 3 minute.
Adăugați mascarponele, taratele de psyllium și făinurile.
Amestecati totul bine.
Într-o formă de silicon unsă se pune compotul de fructe și se toarnă preparatul peste el.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace timp de 30-35 minute.
Se lasă să se răcească înainte de a o rasturna.
Calduta sau bine rece este la fel de buna si gustoasa.