Imi plac la nebunie prajiturile facute la slow cooker, ies super pufoase, usor umede in interior, nu sunt inecacioase, sunt nemaipomenite! Prajitura asta de post este atat de buna! Neaparat sa o faceti si voi! Eu am facut-o la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital.
Intr-un bol se pun gemul, zaharul tos si cel vanilat, esenta de vanilie si uleiul.
Se amesteca bine cu un tel.
Se adauga apa si se omogenizeaza compozitia.
Faina, praful de copt, cacaua si scortisoara se amesteca impreuna.
Se toarna in bol si se amesteca bine cu un tel sau o spatula.
Se pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, se rastoarna compozitia se niveleaza usor.
Se asaza deasupra prunele taiate in patru.
Se pune capacul si se seteaza modul de gatire High pt 2 ore.
Cand programul s-a terminat se scoate prajitura si se lasa la racit pe un gratar.
Se pudreaza cu zahar si se taie rece.