Desert prajitura de post cu coacaze si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 13 Mai 2018 | 3701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare apa minerala
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar zahar tos
  • 2 pahare si jumatate faina alba proaspat cernuta
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • cca 300 gr. coacaze congelate
  • zahar pudra pentru pudrat prajitura la final
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu coacaze si cacao:

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C.

Punem intr-un castron ingredientele uscate: faina, sarea, zaharul vanilat, praful de copt si zaharul.

Adaugam apoi apa minerala si uleiul, mixam 5 minute ingredientele sa se omogenizeze bine.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.

Turnam 3/4 din compozitia de aluat in tava, nivelam cu lingura, apoi asezam din loc in loc coacazele congelate.

In restul de compozitie incorporam pudra de cacao, apoi o turnam peste stratul de coacaze.

Dam tava la cuptor, coacem prajitura folosind functia de coacere cu ventilatie, 40 minute.

Facem testul cu scobitoarea, apoi scoatem tava din cuptor, pudram prajitura cu zahar pudra si o lasam la racit.

Portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu coacaze si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu branza si visine