Este foarte simplă, rapidă şi gustoasă!
Separăm ouăle. Gălbenuşurile le amestecăm bine cu praful de copt şi lăsăm de o parte.
Batem albuşurile spumă tare, adăugăm treptet zahărul şi sarea.
Turnăm gălbenuşurile peste albuşurile bătute spumă tare, apoi încorporăm puţin câte puţin făina.
Amestecăm uşor de jos în sus ca să nu se lase.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt, apoi punem compoziţia în aceasta şi o dăm la copt, în cuptorul încălzit înainte, la 180 de grade.
Când este gata scoatem pandişpanul din cuptor şi il lăsăm la răcit.
Mixăm frişca până se întăreşte apoi încorporăm puţin câte puţin în aceasta finnetti, până devine o cremă omogenă.
Dăm crema la frigider pănă la răcirea prăjiturii.
Când este răcit pandişpanul îl tăiem pe la mijloc în două jumătaţi egale, apoi fiecare jumătate se taie pe lungime astfel încât să obtinem 4 foi.
Se umplu foile cu cremă, apoi se decorează cu bombonele şi cubuleţe din coajă de portocală confiată.
Poftă bună!
1
se poate umple şi cu o altă cremă