Desert pasca traditionala cu branza

de RODIMUR in Dulciuri, 7 Apr 2018 | 5396 vizualizari

COMENTARII (35)

Gherca Daniela 1

07.04.2018, 19:19

RODIMUR 1

07.04.2018, 19:34

Mulțumesc, Daniela!

navidad_2017 1

08.04.2018, 14:32

Ce frumusete! ... si fara doar si poate, o bunatate! Da-da, acestea sunt reteta si fotografia pe care spera sa le gaseasca aici, "cautatoril" de pretutindeni, ai unei retete de Pasca Romaneasca (si nu ptr "gateau au chocolat", "cheese pudding", "Käsekuchen" samd)! Totul este exact asa cum trebuie: si compozitia, si proportia coca/umplutura, si forma (pastrata perfect si dupa coacere), si gradul de rumenire... si ca de obicei: si introducerea + tips-urile... Iar imaginea principala ar putea ilustra perfect termenul de "Pasca Romaneasca" in Wikipedia din toate limbile Pamantului!

RODIMUR 1

08.04.2018, 15:07

O, vă mulțumesc din suflet, Navidad pentru aceste aprecieri care mă onorează! Cât despre gust, este exact așa cum îmi place mie, iar aluatul, moale și pufos, nu incomodează, ci nuanțează gustul dulce-sărat al umpluturii. Nu-mi laud creația, așa cum facem, de obicei, ca să-i convingem pe cei mici să mănânce, ci descriu exact ce simt eu...

Rocsi 1

09.04.2018, 21:43

Ai pregatit o pasca traditionala tare frumoasa si cu mare drag, se vede asta!

RODIMUR 1

09.04.2018, 22:05

Mulțumesc frumos, Rocsi! Da, m-am străduit să fac și o astfel de pască, pentru că se încearcă întoarcerea la tradiții...

dantes 1

12.04.2018, 17:07

Buna!

RODIMUR 1

12.04.2018, 18:02

Mulțumesc frumos, Dante!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:10

RODIMUR 1

15.04.2018, 09:59

Mulțumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]