Desert negresa cu nuci si portocala

de nico_nico in Prajituri, 12 Mar 2019 | 4449 vizualizari

 

"Retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 200 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • sucul de la o portocala
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri gem de capsuni
  • 150 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt 
  • 100 gr nuci intregi
  • Glazura:
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa fierbinte
  • Decor:
  • nuca macinata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu nuci si portocala:

Intr-un castron punem gemul, sucul de portocala, uleiul, apa minerala, zaharul si la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Compozitia se mixeaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem nucile taiate cutitul. Se coace 25-30 minute la 180 grade C. Dupa ce se coace, se lasa la racit.

Glazura se face la rece din zahar pudra, cacaua, uleiul si apa fierbinte. Se intinde peste blatul rece si se presara nuca macinata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu nuci si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu visine si nuca