Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos

de mirela0911 in Prajituri, 5 Mar 2020 | 2457 vizualizari

 

Pentru ca a inceput postul, incerc tot felul de combinatii pentru acest desert minunat. Aceasta este una din multele combinatii pe care le-am preparat de-a lungul timpului.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa minerala
  • 1/2 lgt sare
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g ulei
  • 150 g dulceata de cirese negre
  • 500 g faina alba
  • 50 g pudra de roscove
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos:

Intr-un bol se amesteca cu ajutorul unui tel apa cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si dulceata de cirese negre, apoi se adauga uleiul. Se pune faina, praful de copt si pudra de roscove. Se amesteca bine totul pana devine un aluat omogen. Se adauga si nuca de cocos si se mai amesteca putin.

Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 35-40 de minute (se face testul cu scobitoarea). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine