Desert Mini Pavlova

de ella49 in Dulciuri, 16 Iul 2020 | 2329 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • Bezea
  • 150 g zahar
  • 3 albusuri
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 2 linguri zahar pudra
  • Un praf de sare
  • Crema
  • 500 ml lapte
  • 100 g amidon (sau faina)
  • 3 galbenusuri
  • 150g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Mini Pavlova:

Albusurile se bat spuma cu sarea,se adauga otetul apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste.La sfarsit se adauga amidonul si se mixeaza 1-2 minute.Se pune toata compozitia intr-un pos si pe o tava tapetata cu hartie de copt se fac cercuri pline, apoi peste cercuri se mai adauga o margine sa fie mai inalte.Se dau la cuptorul incalzit la 90° pentru 2 ore.Dupa ce s-au copt se lasa sa se raceasca complet.

Crema.
Intr-o cratita punem amidonul iar peste turnam laptele si amestecam, punem galbenusurile pe rand , apoi zaharul si plicul cu zahar vanilat.
Punem cratita la foc mic si amestecam pana se ingroasa crema.Luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste.Lasam crema sa se racoreasca.

Punem crema intr-un pos si umplem fiecare bezea.Eu am pus si Nutella peste crema.Apoi decoram cu fructe dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Mini Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu inimă de bezea şi ciocolată