Desert gogosi turnate

de cristina1985 in Prajituri, 14 Iul 2018 | 3465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt 3,5 % grasime
  • 1 cana si jumatate de faina (cana de de 250 ml )
  • 4 lg zahar
  • 1 ou
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 2 lg-te coaja de lamaie
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • un varf cutit de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi turnate:

Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt, iaurtul, zaharul, sarea, oul, coaja de lamaie, esenta vanilie. Aluatul trebuie sa fie ca o smantana groasa, dar care curge.

Se prajesc in ulei si se toarna gramajoare de aluat cu lingura, inmuiata in ulei, de fiecare data.

Sunt cele mai pufoase gogosi, pe care le-am incercat pana acum. Au iesit 23 de bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi turnate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mirela0911 1

17.07.2018, 11:22

Ce bune-s!

cristina1985 1

17.07.2018, 12:34

Merită incercate! Va mulțumesc!

Rocsi 1

17.07.2018, 20:06

Sunt super bune, desi nu am mai facut de cativa ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]