Desert gogosi cu finetti

de Rahela Velicu in Dulciuri, 14 Oct 2017 | 3950 vizualizari

 

Mici, dar foarte delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 g iaurt simplu
  • 150 g faina
  • 3 linguri cu zahar
  • 1 plic de zahar cu scortisoara sau 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • finetti
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu finetti:

Batem oul cu zaharul si zaharul cu scortisoara. Eu am avut un plic de zahar amestecat cu scortisoara, dar daca nu aveti, puteti pune scortisoara dupa gust. Adaugam si iaurtul si amestecam bine.

Adaugam  faina si praful de copt.

Punem ulei la incins, dar la foc mic si punem gogosele cu lingura cand uleiul este incins. Lasam focul mic, in caz contrar gogoselele raman nefacute la jumatate. 

Scoatem gogoselele pe un  servet de bucatarie. 

TIPS-URI

1

Se pot presara cu zahar pudra.

2

Faceti compozitie dubla, sunt delicioase!

3

Neaparat focul mic la prajit, altfel raman nefacute la jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello