Desert foietaj cu frisca

de Lau in Dulciuri, 14 Apr 2020 | 2531 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 100 ml frisca
  • 100 ml smantana de tara
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu frisca:

Aluatul dezghetat la temperatura cemerei (eu prefer sa il scot de cu seara si sa il las in frigider)

Il intindem putin cu sucitorul si cu ajutorul unei forme de frusecuri decupam formele (eu am ales inima)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Intre timp mixam frisca cu smantana si esenta de vanilie.

Impartim in 2, adaugam cacaua intr-una si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe un platou asezam formele de aluat racite, cu ajutorul unui posh facem moturi si adaugam fructe, adaugam deasupra o forma de inima.

Le pudram cu zahar sau le decoram cu ciocolata, dam la rece 30 min inainte sa servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]