Desert cu crema de iaurt si piscoturi

de Miha in Dulciuri, 5 Iul 2013 | 9358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt gras
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 2 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 intaritor de frisca
  • piscoturi taiate bucati
  • fulgi de ciocolata alba si amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu crema de iaurt si piscoturi:

Smantana pentru frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si intaritorul pentru frisca. Se mixeaza pana frisca devine ferma si pufoasa.

Separat in alta vas mixam putin iaurtul, atat cat sa devina omogen. Adaugam frisca batuta si mixam usor pana obtinem o crema fina.

Intr-un pahar punem bucati de piscoturi si un strat de crema de iaurt. Presaram fulgi de ciocolata si repetam operatiunea pana umplem paharul.

Punem paharele la frigider pana in momentul servirii.

Paharele se pot pune si la congelator pentru vreo 40-50 de minute si vom obtine un semifreddo absolut delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu crema de iaurt si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]