Desert cu capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 18 Apr 2010 | 7251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 300 g iaurt
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic de gelatina
  • 1 plic tort gelee rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu capsuni:

Gelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa rece.Jumatate din cantitatea de capsuni se zdrobeste cu blenderul,se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Gelatina o dizolvam la bain marie sau la MW(nu fierbeti) si o turnam peste iaurt.

La compozitia de iaurt se adauga frisca batuta si se omogenizeaza.

Se toarna compozitia in cupe/pahare fara sa le umplem.

Oprim 6 capsuni si restul le tocam marunt si le punem in fiecare cupa.

Se lasa la frigider 1 h apoi se prepara plicul de tort gelee conform instructiunilor de pe plic si se toarna in fiecare cupa unde am asezat cate o capsuna in mijloc.

Se lasa la frigider pana se intareste jeleul

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu capsuni