Un fel de salam de biscuiti, numai ca pus in forme.
Se rup biscuitii, iar rahatul se taie bucatele. Se pun intr-un castron.
Formele de silicon se umezesc cu apa rece, apoi se lipesc de peretii lor pungute sau folie pentru a scoate desertul mai usor. Se aseaza in ele nuca macinata, iar restul de nuca se pune peste biscuiti si rahat.
Intr-un ibric se pun laptele, zaharul, cacaoa, esenta de rom si untul si se pun la foc pana dau in clocote, amestecandu-se pana cand se omogenizeaza. Dupa aceea, continutul ibricului se toarna in castronul cu biscuiti. Se amesteca totul, apoi se umplu formele de silicon si se infasoara pungutele la capat.
Se baga desertul la frigider pentru cateva ore pana se incheaga.
Cand s-a inchegat, desertul se scoate din forme si se aseaza pe o farfurie sau un platou.
Pofta buna!