Desert cosulete cu mousse de ciocolata

de Lau in Dulciuri, 19 Sep 2020 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g ciocolata amaruie
  • 600 ml frisca lichida
  • 20 g unt
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cosulete cu mousse de ciocolata:

Aluatul de foietaj dezghetat la temperatura camerei,il taiem patratele de cca 9 pe 9.

Crestam lateralele fara sa taiem colturile,impaturim marginile suprapunanadu-le una peste alta,aliiniind colturile opuse,

Intepam cu furculita in mijloc ,ungem amrginile cu oul batut si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Lasam sa se raceasca foarte bine inainte sa le umplem cu crema.

Mousse de ciocolata-intr-un bol adaugam ciocolata,untul si 300 ml de frisca.Topim la bain marie,amestecand continuu pana ce se topeste si se omogenieaza.

Lasam sa se raceasca foarte bine.

Intre timp mixam restul de frisca rece si adaugam treptat crema de ciocolata,pana ce se incorporeaza toata.

Umplem cosurile cu moussul de ciocolata si decoram dupa preferinta

Dam la rece 30 min inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cosulete cu mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rapid