Desert cornuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 3 Dec 2019 | 3601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foetaj
  • 400 g crema de branza
  • 200 g ciocolata
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornuri cu ciocolata:

Aluatul dezghetat la temperatura camerei il intindem putin.

Amestecam crema de branza cu esenta de vanilie, coaja de lamaie, (eu am folosit uscata).

Ungem aluatul cu crema de branza, taiem triunghiuri si in fiecare triunghi pe partea lata, adaugam cate 1/2 sau o patratica de ciocolata, rulam de la baza catre varf.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, la 200 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu glazura de ciocolata