Desert batoane din fulgi de orez

de Nepotii_si_bunica in Dulciuri, 22 Apr 2018 | 5637 vizualizari

 

Am aceasta reteta de foarte multi ani, am primit-o de la o fosta colega de serviciu care era sasoaica. Le-a placut tare mult copiilor asa ca mai mereu o faceam. De data asta am facut sa vad daca le place si nepotilor. A avut succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet fulgi de orez (250 g)
  • 250 g unt/margarina
  • 200 g zahar
  • 3 linguri de miere de albine
  • 3 linguri cacao
  • o mana de nuca
  • esenta de rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert batoane din fulgi de orez:

Punem intr-o oala untul cu zaharul la topit. Punem si mierea si cacaua. Amestecam. La final punem nuca taiata mai marunt si esenta de rom.

Fulgii de orez ii zdrobim un pic apoi ii turnam in oala. Amestecam bine pana se omogenizeaza totul.

Ungem un vas de yena cu unt si turnam compozitia. Nivelam bine si dam la rece sa se intareasca. 

Se portioneaza si se serveste. 

 

TIPS-URI

1

Daca inlocuim untul cu magarina se poate servi in zilele de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert batoane din fulgi de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

mirela0911 1

23.04.2018, 08:14

Ce bune au fost!

Rocsi 1

23.04.2018, 20:43

Ce imi plac aceste batoane! Bravo!

dantes 1

17.05.2018, 07:37

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de zmeura