Cus-cus cu nuci si pesmet

de MotanLaOale in Paste, 11 Oct 2015 | 5148 vizualizari

 

Vazut la madi-marin. Bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 150g nuci
  • 3 linguri pesmet
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu nuci si pesmet:

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.

Nucile se macina fin.

Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul.

Se incorporeaza nucile macinate.

Se adauga si celelalte ingrediente si se omogenizeaza.

Sunt foarte bune calde si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu nuci si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]