Cuscus cu legume si cremvusti

de oanapl in Mancare copii, 21 Mar 2022 | 9034 vizualizari

 

Dacă sunteți în criză de timp, vă invit să încercați acest preparat rapid și delicios. Dacă postiți puteți renunța la crenvuști.

 

INGREDIENTE

  • 200g cuscus
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 morcov
  • Roșii cherry
  • Pătrunjel
  • Sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Mix condimente mediteraneene
  • 4 fire crenvuști de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu legume si cremvusti:

Se curăță legumele, după care se spală și se taie cubulețe ardeiul, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică.

Într-o tigaie încinsă se pun 2 linguri de ulei de măsline și se pun la călit legumele și crenvuștii, apoi se adaugă sare si mixul de condimente și 2 cani cu apă și se lasă să fiarbă în vasul acoperit, până când legumele se înmoaie.

Se adaugă cuscus-ul și se lasă să fiarbă 5-7 minute acoperit cu capacul, pentru a absorbi toată apa. Cu o furculiță se amestecă cous cous-ul până se desface bob cu bob și apoi se adaugă roșiile cherry tăiate felii și se amestecă ușor. Se mai lasă să fiarbă câteva muinute, până când se absoarbe toată apa. Se presară pătrunjelul tocat și se servește preparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu legume si cremvusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]